Introducere in Permacultură, 17 – 18 iulie 2021

Cursul de Introducere în Permacultură se adresează tuturor celor ce doresc să învețe bazele permaculturii și mai ales cum să aplice cunoștințele dobândite în grădina, pe terenul sau în gospodăria existentă sau viitoare.

Cursul va fi adaptat cerințelor și nivelului de cunoștințe și la nevoile participanților, care vor fi rugați să completeze din timp (până la data de 10 iulie) formularul de înscriere ce il găsiți aici https://bit.ly/3j1wWZ4

Trainerul cursului este Teodor Terpez, designer de permacultură, unul din pionierii permaculturii în România încă din 2011, co-fondator al Institutului de Cercetare în Permacultură din România, inițiator al Poienii cu Permacultură, director de sustenabilitate al Băncii de semințe comunitare Casa Semințelor.

Locația evenimentului, Domnești, Intrarea Poiana nr 6 – 8, aflată la 18 km de km 0 al capitalei, oferă prin proiectele aflate deja în implementare , Poiana cu Permacultură și Grădina Băncii de Semințe comunitară Casa Semințelor sprijină cursul prin tehnicile deja implementate și oferă un ambient natural prietenos ce permite imersiunea facilă în eticile și principiile permaculturii.

Costul cursului este de 200 lei/participant.
Cei ce au dificultăți financiare de a acoperi costul întreg al cursului sunt rugați să scrie un email în care să motiveze dorința participării cât și solicitarea bursei (somer, student, etc).

În sprijinul celor ce vor veni de la distanță, pe timpul cursului se poate campa pe proprietate.

Participanții sunt invitați să vină cu mancare de acasă pentru food share, (Găsește ceva bun și vino cu el!) și oricum vom găti cel puțin căte un fel de mâncare caldă/zi la soba rachetă. )

Locurile sunt limitate (16) și se vor ocupa în ordinea rezervării participării, după completarea formularului și prin plata contravalorii cursului.

Organizatori Asociatia România in Tranzitie, Poiana cu Permacultura, Banca de semințe Casa Semințelor.

Pentru mai multe detalii, telefon de contact 0722 324 168, 0742 034 342 și email contact@casa-semintelor.ro